divider

Ons avond-inloopspreekuur op dinsdag en donderdag

separator

Onze spreekuren op dinsdagmiddag van 16:00 tot 17:00 en op donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur gaan tijdelijk niet door in verband met het Corona-virus. U kunt het formulier gebruiken om contact op te nemen:

Contactformulier

JA, ik maak graag een vrijblijvende afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Betreft rechtsgebied (verplicht):

  Stel uw vraag:

  Zoek hier om bijlagen toe te voegen: pdf, doc, docx, rtf, txt

   

   


  U heeft een vraag?

  Heeft u een juridische vraag? Wilt u eens vrijblijvend en kosteloos kennismaken met een advocaat? Hupkes c.s. advocaten staat u graag bij.

  Wellicht heeft u te maken met de beëindiging van een arbeidscontract. Dit geschiedt meestal in de vorm van een vaststellingsovereenkomst. Maar wat moet daarin zijn opgenomen? Welke rechten heeft u als werkgever of juist als werknemer?

  Of heeft u een ongeval gehad en vraag u zich af hoe u uw (letsel)schade verhalen? En wat komt er allemaal kijken bij het oprichten of herstructureren van een onderneming?

  Of heeft u vragen over scheiden, alimentatie of over schuldsanering? Met dit soort vragen kunt u bij onze advocaten terecht.

  Inloopspreekuur: wanneer?

  Elke dinsdagmiddag hebben we een spreekuur van 16.00 tot 17.00 uur. Elke donderdagochtend hebben we een spreekuur van 11.00 tot 12.00 uur. Op feestdagen is ons kantoor gesloten.

  Afspreken?

  U helpt ons door u eerst aan te melden via het contactformulier, waar u uw rechtsvraag kunt omschrijven. Dan zorgen wij er voor dat u in contact komt met een advocaat die het rechtsgebied kent.

  U vindt het contactformulier bovenaan.

  Documenten

  Via het contactformulier kunt u ook uw juridische documenten uploaden. Dit helpt ons om het gesprek voor te bereiden.

  Wilt u weten op welke rechtsgebieden wij expertise hebben? Klik hier.

   


  separator